Mevlid-i Şerif за Алдо, Делчо и Венци

3 трагедии за кратко време в блок 7
 
Трагична смърт застигна трима млади мъже от блок 7 в кърджалийския квартал „Възрожденци” и сега живущите там са решили да организират Mevlid-i Şerif. С молитвите на духовниците съседите ще почетат паметта на Алдо, Венци и Делчо, като се надяват да прогонят и злата прокоба.
„За толкова кратко време загубихме трима млади мъже от блока, които бяха в разцвета на силите си. Решили сме да организираме мевлид. Венци си отиде след инцидент, Алдо катастрофира с мотор, ток пък уби Делчо в Кипър. Преди три години ни напусна Венци, миналата година изпратихме в последния му път Алдо, а на 6 януари тази година погребахме Делчо”, разказаха за „24х7 Родопи” обитателите на 10-етажния блок.
Ще припомним, че 38-годишният Алдимир Димитров – Алдо, загина при катастрофа на 9 юли м. г., около 16.30 часа на ул.”Мара Михайлова”. Той управлявал мотоциклет “Ямаха”, нарушил дистанцията и се блъснал в движещ се пред него “Фолксваген”. След удара моторът навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в товарен “Мерцедес”. Алдо беше съдържател на различни заведения в града край Арда, като последно стопанисваше „Марая” и дискотека „Дива”.
Наскоро след тежко боледуване пък си отиде и собственикът на злополучния мотор.
Делчо Делчев, който бил на гурбет в Кипър, бил ударен от ток по време на работа. На стената, на която поставял гипсокартон, имало оголен кабел. Загинал е на място на 30 декември м. г. в Никозия. 
hard admin

*

Top