Аз съм Мадам от Кърджали!… Показаха Улицата на проститутките в Брюксел

Знае се, че „мадам” са бивши жрици на любовта минали в пенсия, но вече има по-различен профил на съдържателките на публични домове. Нова телевизия показа Улицата на проститутките в Брюксел, показани бяха българки, които работят като „мадам”. „Аз съм от Кърджали“, заяви една от тях.
Докато европейските чиновници коват директиви, момичета предимно от България и Румъния законно проституират. Кои са тези, на които момичетата казват „мадам”?
Те не са бивши проститутки, а нормално изглеждащи жени на средна или над средна възраст. Самите те твърдят, че са обикновени чистачки, въпреки че понякога службите се усъмняват в това. След операция в Тутракан се оказва, че българки са средното мениджърско ниво в бизнеса с жива плът.

Това е видимата част на организацията, а невидимата продължава да бъде сутеньорът, а най-високата част са ок. 60 души, които имат издаден лиценз, че имат право да ползват въпросните сгради за публични домове. Те са основно албанци с белгийско гражданство, посочва Нова тв. Предстои излъчването на Темата в две части.
Една “мадам” от Тутракан, 76-годишната Стефка, която стана известна при спецакция в града, разказва, че е пенсионирана банкова чиновничка. Работила на валутно гише, а последните 15 г. работи в Брюксел като “мадам”. Казва, че не е знаела, че в Брюксел се предлагат такива неща.
“Аз нямах идея, че в центъра на Европа се предлагат такива неща. Става въпрос за улица Скот, на която момичета предлагат платени секс услуги”, разказва тя. “Цялата улица е почти с българки”, твърди друга. “Но от нашия град са над 20 жени”, уточнява “мадам” от Тутракан.
“Работата не беше законна. Аз бях “мадам” от 2006-а до 2007-а, но официално бях чистачка. Разбрах, че ще работя като “мадам” едва, когато пристигнах там и бях шокирана. Исках да си тръгна, но така или иначе, останах.
Улица Скот се намира до гара Север в Брюксел. И докато Докато европейските чиновници коват директиви, момичета предимно от България и Румъния законно проституират.
“Тук се толерира проституцията и тук работят 110-120 “мадам” на улицата, но от нашия град са над 20 жени. Има “мадамки” от Стара Загора, Варна, Силистра, Кърджали, Шумен…Българките са най-много”, казва Стефка. По думите й на улицата има около 55-60 бара, в които работят общо към 300 момичета.
“Посрещаме клиентите, правим им кафенце и почистваме”, разказва друга “мадам”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap