Бабинден

В Деня на родилната помощ бе оказано нужното внимание към медицинските специалисти, които посрещат първи новия живот в Крумовград. Спазена бе традицията за ритуално измиване на ръцете на лекари и акушерки, след което зам. кметът на общината с ресор „Образование, здравеопазване и соц. дейности” Неждие Акиф поднесе поздравителен адрес от името на кмета на общината, цветя и торта на зав. АГО д-р Мария Иванова, на лекарите и акушерките от отделението. „Благодаря Ви за благородния принос в раждането на надеждата, на бъдещето, на доброто! Бъдете здрави, все така отзивчиви и отдадени на своето призвание!” се казва в поздравителния адрес.
С надежда за една ползотворна година, медицинските специалисти от АГО в Крумовград с радост споделят, че от началото на годината в отделението са се родили 8 бебета, а през миналата година тук проплакаха тризнаци.

Осем бебета са се родили в болницата в Крумовград от началото на годината. Това стана ясно в Деня на родилната помощ, който бе отбелязан в лечебното заведение.

Спазена бе традицията за ритуално измиване ръцете на лекари и акушерки, след което зам.-кметът на общината Неждие Акиф поднесе поздравителен адрес от името на кмета Себихан Мехмед, цветя и торта на завеждащия отделението д-р Мария Иванова, на лекарите и акушерките от отделението. „Благодаря Ви за благородния принос в раждането на надеждата, на бъдещето, на доброто! Бъдете здрави,  все така отзивчиви и отдадени на своето призвание!”, се казва в поздравителния адрес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *