Благодарност към медицинските специалисти в Деня на родилната помощ в Крумовград

Днес, в Деня на родилната помощ, кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и зам.кметът Неждие Акиф посетиха АГО на МБАЛ “Живот +“, за да окажат  нужното внимание на лекарите и  медицинските специалисти, които посрещат първи новия живот.

Спазена бе традицията за ритуално измиване ръцете на лекари и акушерки от родилка, след което кметът на общината благодари на екипа на АГО за грижите в опазването на майчиния и детския живот и пожела: „Нека животът ни да бъде озарен от повече детски усмивки, нека срещаме щастливи майки и бащи, за да има община Крумовград  своя успешен утрешен ден!

Г-жа Мехмед поднесе подаръци на първите родени бебета в общината, момченце Ясин, родено на 19 януари и момиченце Селин, родено на 20 януари, като пожела на щастливите майки Нурай и Гюлджан  да отдадат цялата си обич и грижи на своите рожби, за да растат здрави, умни и трудолюбиви.

Всички ние благодарим от сърце на медиците, с чиято помощ щастието влиза в домовете ни. Нека е благословен трудът и да са  топли ръцете, които даряват радост!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap