Боклуците „проговориха“: Много ядене и малко секс по пътя за Маказа, най-много цапат румънците!

18-километрово интернационално незаконно сметище – това е пътят от Подкова до граничния пункт „Маказа”. До този извод стигнаха кирковчани, които почистиха пътя към българо-гръцката граница.
Както вече 24rodopi.com писа, назначени по различни европейски програми от община Кирково се включиха в акция за почистване на пътната отсечка от ГКПП „Маказа” до спирка Подкова. Бяха събрани десетки чували с боклуци, изхвърлени по двете страни на международния път за Гърция.
Две трети от „завещаното” от българи, румънци, украинци, македонци, молдовци, руснаци и турци разкрива какво са яли по пътя към бленуваните плажове туристите и пътуващите между Бурса и родния край изселници. Лек превес в чувалите имат опаковките, кутиите и бутилките с румънско производство. Което иде да рече, че северните ни комшии са шампионите на боклука по пътя към Гърция. Хвърлят, защото знаят, че у нас глоби за замърсяване няма, коментират пред 24rodopi.com стопани на крайпътно заведение. Ако четете тази новина в други кърджалийски сайтове, означава, че крадците от Джебел, Глухар, Девисилово и от Общинска администрация  в Момчилград нямат почивен ден.
Сред отпадъците личат брошури на пловдивската юристка и мераклия за кмет Дани Каназирева и торбички на верига хранителни магазини, които са позиционирани само в града на тепетата. Т. е. пловдивчани са най-немарливите  български туристи в района на „Маказа”.
А има ли изхвърлени презервативи и други артикули, които да доказват, че и тук се прави секс!? Има, да му се не види! Скатани местенца в подстъпите към граничния пункт липсват, но пък секс е правен. По нощите ще да е било, когато водачите не са напрегнати, аджеба, дали има километрична опашка на ГКПП-то.
24rodopi.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap