„Вечер на талантите“ в навечерието на патронния празник на СУ “ Васил Левски“ в Крумовград

Вече стана традиция всяка година СУ „Васил Левски“ да организира „Вечер на талантите“ по повод патронния празник на училището. За пореден път на 15.02.2019 г. чаровните водещи Михаела Манолова и Адриан Дуралиев, ръководени от госпожа Шенай Хасан и госпожа Петя Гинева, поздравиха с „Добре дошли“  гостите на тържеството.

Началото на вечерта поставиха  младите талантливи физици от прогимназиален етап с ръководител госпожа Лейла Ахмед. В навечерието на 146-тата  годишнина от гибелта на великия българин и наш патрон Васил Левски, учениците от ІV клас  с ръководител Севда Мерлева изразиха вечната си признателност към неговото дело с изпълнение на стихотворението “Левски“. С бурни аплодисменти бяха посрещнати талантливите гимнастици от начален етап с ръководители госпожа Пенка Манолова и господин Румен Костов, които рисуваха приказни сънища чрез изяществото на гимнастическите упражнения.  Неслучайно водещите ги нарекоха  бъдещи световни шампиони по гимнастика.

Магията на фолклора чрез песни и танци пресъздадоха възпитаниците на госпожа Даниела Бояджиева и танцов състав “Пъстра китка“ с ръководител Йорданка Мамирева. Блестящо се представиха и талантите от ІV клас  със скеч и  модерния танц  „Тока, тока“ под ръководството на госпожа Анка Топалова и госпожа Златка Шанкова. Атрактивни бяха танцьорите с танца „Приказна въртележка“ по хореография на госпожа Надежда Арсова и госпожа Христина Бекярова, които накараха публиката да полети към мечтите си. Но  талантите от СУ“ Васил Левски“  не само могат да пеят и танцуват, те владеят  и чужди езици. Чудесно бе изпълнението на песента „In our zoo“ на английски език от малките възпитаници на госпожа Анка Иванова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link