Висока скорост и 8 ПТП с 5-ма пострадали: Тийнейджърка обърна „Сузуки“ след удар в дърво (снимки)

Осем са пътните произшествия през почивните дни с петима пострадали, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Няма констатирана употреба на алкохол. На 5 септември в района на село Бенковски при движение с несъобразена скорост водачът на „Опел” Ш.Ш.(22) навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал „Фиат”. Пострадали двамата шофьори и 19-годишна пътничка от ударената кола. Дежурна оперативна група от РУ-Кирково е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Несъобразена скорост е причина за още две катастрофи с пострадали. В землището на село Голямо Каменяне 25-годишният И.К. катастрофирал с мотоциклет в канавка. Водачът бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Кърджали и освободен за домашно лечение. В.Г.(18)

се блъснала в дърво с лек автомобил „Сузуки” на ул.”Мара Михайлова” в областния център, след което колата се преобърнала. На пострадалата е била оказана медицинска помощ, след което е освободена за домашно лечение.
Останалите 5 катастрофи в Кърджали, в района на село Широко поле, в село Кирково, по пътя между селата Бенковски и Дрангово и в участъка Бенковски-Фотиново са само с материални щети. На виновните за произшествията водачи са съставени актове.
24rodopi.com
На снимките: Катастрофата на „Мара Михайлова“ и инцидентът в Бенковски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *