Водната Криза в Крумовград продължава… По чешмите на Крумовградчани, потече жълто-кафява течност

След като вече няколко седмици в града има проблем със водоснабдяването от чешмите на Крумовградчани потече жълто-кафява течност

Информацията за проблема е оскъдна, като в началото беше посочен проблем с изгоряла водна помпа, след това се установи недостиг на вода в кладенците захранващи града.От вече жителите на града са бесни, на жълто-кафявата течност, която потече от чешмите им, и взривиха интернет пространството със снимки на мътилката течаща от чешмите им…

Ето и част от коментарите:

“Наздраве”. Това вече минава границата на търпението. Разбираме , че има проблем,но липсата на информация и комуникация с хората е равносилно на неуважение и високомерие от ВИК и Община. Сезирането на ръководството на общината не е достатъчно без обществена реакция.

Е това вече наистина е подигравка с хората.Ако не могат да се справят с проблема просто да кажат.Това тече от чешмите.Дали става за пиене,или даже за миене???? Ако не някой предупредил ли е ??? Водата мирише отвратително.Какво ще стане ако пият хора???А някой може ли да гарантира била ли е безопасна водата за консумация последните дни??? Е наистина ВИК се изложиха тотално.

Личните лекари да се приготвят за бум на стомашночревни инфекции.

– Вече са факт децата повръщат от 3 дни.

Мисля,че ударихме дъното

😡
Положението е ТОП … Аз се изкъпах с тази вода, утре ще Ви кажа какъв е резултата, може да се окаже някаква лечебна кал.Между другото миришеше много лошо
🙉

Не може в 21 век от чешмите ни да тече кафява и миризлива вода. Наясно ли сте с правата и задълженията си ВИК и Община Крумовград? Мислете за здравето на хората. Това вече надминава всички граници на търпимост!!!

ВИК Крумовград, докога ще бездействате?!Това ли заслужават гражданите, които редовно си плащат сметките? За тази вода, която тече от чешмите и видимо не е годна за пиене, ВИК Крумовград трябва да плати неустойка на гражданите или за 1месец , жителите на града няма да плащаме вода.Освен всичко ще ни причини и сериозни стомашно- чревни инфекции!!! Нямам думи!!!

😡
😡
😡

От самото начало Вик не счита за нужно да информира гражданите за естеството на проблема, за работата относно отстраняването му, и ангажирането с евентуални срокове.
Сега отново мълчат.
Това е нелогично, и нелоялно отношение към клиенти.
Нещо повече, това е безотговорно поведение, носещо риск за здравето и живота на всички, и най – вече на децата.
Какво прави общината по въпроса?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *