В Гърция са въведени извънредни мерки за сигурност по пътищата заради новогодишните празници

Хиляди български туристи пристигат в Гърция за новогодишните празници. Много от хотелите на Халкидики са резервирани само за нашенци.

Във връзка с предстоящите новогодишни празници и в Гърция са в сила извънредни мерки по пътищата. Въведена е забрана за движение на тежкотоварни автомобили по натоварените пътни артерии. В сила са извънредни мерки на Пътната полиция в Гърция. Въведена е забрана за движение на тежкотоварни автомобили по натоварените пътни артерии на страната.

Трафикът се следи и по въздух с хеликоптери.За рисково поведение на водачите следят и цивилни полицаи с частни автомобили, които съобщават за нарушения в центъра на Пътната полиция.

Масово се проверяват водачите за употреба на алкохол и непоставени предпазни колани. Спират автомобили с малолетни деца и налагат глоби за пушене в колата. При груби нарушения свалят номерата и отнемат книжките на водачите. Видимо е увеличена охраната на летища и пристанища.

Санитарните власти проверяват магазините за качеството на продаваните стоки. При намаления е задължително да е посочена и първоначалната цена. Днес и утре всички търговски обекти работят с удължен работен ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap