ДПС в Крумовград – ясно, стройно, мотивирано! Хасан Азис: Трябва да си върнем хората, излъгани от лъжепартиите!

„Най-важният извод за нас си остава, че след като си върнахме партията на организацията, сега трябва да си върнем хората, излъгани от лъжепартиите.

Това заяви зам.-председателят на ДПС Хасан Азис по време на годишното отчетно събрание на структурата в Крумовград.

Той бе придружен от председателя на областния съвет на ДПС Изет Шабан, народният представител Адлен Шефкет, председателят на Общинския съвет на партията в Крумовград Метин Байрамали. На събранието присъства и кметът на Община Крумовград Себихан Мехмед.

„Точно една година след парламентарните избори е повод да се направи анализ на резултатите, да се извлекат поуките, да се дадат оценки на събития  и хора.

Днес говорихме, че трябва да начертаем план за действие пред предстоящите предизвикателства в Евроизборите и местните избори през 2019 г. На фона на разпадащите се лъжепартии и псевдопатриоти изпъква политиката на разума на ДПС.

Имахме повод да дадем оценка  на политическите събития досега и да си направим самооценка в самокритичен план за пропуските и за необходимостта от възстановяване на загубите на партията”, заяви Хасан Азис.

Като най-важен извод, той посочи „връщането на партията на организацията”, но и набеляза основна цел-„сега трябва да си върнем хората, излъгани от лъжепартиите”.

По време на отчета бе дадена висока оценка на структурата в Крумовград-„ясна, стройна, мотивирана и подредена партийна организация на ДПС”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *