„Дънди Прешъс”: Чакаме кандидати за обучение в основи на механо-поддръжката!

„Дънди Прешъс Металс Крумовград” продължава обучителната си програма „Основи на механо-поддръжката” и през настоящата година. Тя се осъществява съвместно с Професионалната гимназия по транспорт „Христо Смирненски” в Крумовград. Програмата е изцяло разработена с цел усвояване на знания и опресняване/придобиване на умения в областта на механо-поддръжката.
В курсовете през м.г. десетки участници имаха възможност да получат сертификат за успешно завършено обучение. Макар и завършването на курса да не гарантира започване на работа в Дружеството, част от завършилите вече са служители в компанията в Крумовград.

Срокът за подаване на документи е 23 януари, посочиха от „Дънди Прешъс”. Програмата протича в теоретично и практическо обучение от преподаватели за период от 7 седмици. Програмата предоставя ценни практически знания и умения, както и възможност за бъдеща реализация в компанията. Изискванията към кандидатите са завършено средно образование и мотивация и желание за развитие.
След преглед на документите и провеждане на интервютата, старт на програмата ще бъде даден на 29 януари, като обучението ще приключи на 19 март.

hard admin

*

Top