„Дънди Прешъс”: Чакаме кандидати за обучение в основи на механо-поддръжката!

„Дънди Прешъс Металс Крумовград” продължава обучителната си програма „Основи на механо-поддръжката” и през настоящата година. Тя се осъществява съвместно с Професионалната гимназия по транспорт „Христо Смирненски” в Крумовград. Програмата е изцяло разработена с цел усвояване на знания и опресняване/придобиване на умения в областта на механо-поддръжката.
В курсовете през м.г. десетки участници имаха възможност да получат сертификат за успешно завършено обучение. Макар и завършването на курса да не гарантира започване на работа в Дружеството, част от завършилите вече са служители в компанията в Крумовград.

Срокът за подаване на документи е 23 януари, посочиха от „Дънди Прешъс”. Програмата протича в теоретично и практическо обучение от преподаватели за период от 7 седмици. Програмата предоставя ценни практически знания и умения, както и възможност за бъдеща реализация в компанията. Изискванията към кандидатите са завършено средно образование и мотивация и желание за развитие.
След преглед на документите и провеждане на интервютата, старт на програмата ще бъде даден на 29 януари, като обучението ще приключи на 19 март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap