Заминаха на гурбет и оставиха за децата да се грижи… педофил! Той изнасили два пъти малолетна и заплаши „Мен ще бият, теб ще убият!“

Кърджалиец изнасили два пъти малолетно момиченце, за което трябвало да полага грижи докато родителите му са на гурбет в Гърция. А.Р. се възползвал сексуално от детето само дни след като майката и бащата заминали за южната ни съседка. Заедно с родителите в чужбина била и жената на педофила, с която до този момент той живеел на семейни начала. За да се грижи за момиченцето и по-малките й братчета, комшията се нанесъл в техния дом, разкриха пред 24rodopi.com запознати със случая.
Когато една вечер 13-годишната А.М. сложила братчетата си да спят, тя била помолена от педофила да му направи кафе. Влизайки в кухнята да вземе чаша обаче, мъжът я последвал, сграбчил я, запушвайки й устата и я поставил на килима. А.Р. свалил дрехите й и правил секс с детето, което изпитало пареща болка в областта на гениталиите, разказва по-късно пред разследващите момиченцето. Мъжът осмукал едната й гърда, образувайки кръвонасядания. След като приключил сексуалния акт кърджалиецът заплашил детето да не казва на никого защото в противен случай „него щели да го бият, а нея да убият”. Дни по-късно мъжът отново посегнал на момичето в кухнята…
Детето обаче разказало за случилото се на жената, с която насилникът живеел, малко след като тя се прибрала от Гърция. Момиченцето споделило и с друга комшийка, която от своя страна уведомила полицията. Пристигналите на място униформени служители задържали мъжа, спасявайки го от саморазправа от останалите съседи.
 Както вече 24rodopi.com писа, А.Р. получи присъда от 10 години и 8 месеца затвор при първоначален строг режим. Изгората му пък се опита да го отърве от пандиза, заявявайки в съда, че мъжът й „не може да прави секс”, а момиченцето имало приятел в кърджалийско село, намеквайки, че именно така детето е изгубило девствеността си. Самопризнанията на А.Р. и направените експертизи, включително и ДНК тест от семенна течност обаче убедиха окръжните магистратите в обратното.
„Съжалявам за стореното. Тъкмо влязох в правия път, започнах да работя и хората да ме уважават”, заяви пред съда А. Р.
24rodopi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *