Заповед! Забранена е работата на питейните заведения след 22.00 часа

Със заповед на кмета Диана Овчарова на територията на община Ивайловград са въведени временни противоепидемични мерки до второ нареждане.

Целта е ограничаване разпространението на коронавируса. Присъствените форми към Народно читалище „Пробуда 1914” и клоновете към него преустановяват дейността си. Затворени са пенсионерските клубове и клубовете за хора с увреждания.

Културно-развлекателните мероприятия са отменени. Спортните мероприятия с тренировъчен характер се провеждат без публика, а при провеждането на футболни мачове на градския стадион се допуска публика до 30 % заетост от местата.

Забранена е работата на всички питейни заведения след 22.00 часа, независимо от утвърденото работно време, вида и категорията на заведението. Пазарите и тържищата остават да работят, но при задължително спазване на мерките –поставяне на предпазни маски и дистанция от 1,5 метра от сергиите. Предвижването на гражданите по пазарите трябва да бъде еднопосочно. Това са част от мерките, залегнали в нареждането на градоначалника.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap