За бандитлъка няма възраст: Хлапе задигна 150 лева от магазин, „батко“ му-златен синджир от църква, а „чичо“ отнесе врати от свинеферма

Криминалисти от РУ-Кърджали разкриха извършител на грабеж, съобщиха от полицията. В полицейското управление е задържан Р.М./21/, който в църковен храм в областния център ограбил златно синджирче от 67-годишна. Извършителят на престъплението е установен след издирване от полицията. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.
Криминалисти от РУ-Крумовград установиха извършител на кражба на пари половин час след подадения сигнал. Около обяд вчера било съобщено, че от месарски магазин в града изчезнали 150 лв. При организираните издирвателни действия полицаите стигнали до 14-годишен. Парите били намерени у него. Иззети са и са върнати на тъжителката. Работата по случая продължава.
60-годишният А.М. откраднал метални врати и прозорци от свинеферма в село Малко Каменяне, установиха полицаи от РУ-Крумовград. Сигналът за извършената кражба бил подаден вчера. При издирвателни действия полицаите стигнали до извършителя, който използвал откраднатите вещи в своя постройка. Работата по изясняване на случая продължава.
24rodopi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *