Индийски актиьори с кървао писно за “Малката булка” – тя е убита

647395

Викаш Гупта, едно от големите имена в кино и тв-индустрията на Боливуд, и близък приятел на трагично отишлата си актриса Пратюша Банерджи, публикува в социалната мрежа Фейсбук „кърваво писмо”,в което открито заявява,че младото момиче е убито. Той помества и снимки от аутопсията на 24-годишната звезда, на които се виждат синини и кръвонасядания. Писмото е изпратено и до изданието „Мумбай мирър”, което е обвинено от Гупта ,че доста едностранно отразява драмата с Пратюша. Към манифеста на продуцента са се присъединили с подписите си и още куп индийски звезди от сериалите: Сидхарт Шукла, Ада Хан, Леена Диас, Смита Бансал

В документа приятелите на Пратюша заявяват, че според тях полицията е била заблудена, а медиите и обществото също. И разказват своята версия за живота, любовта и проблемите на Пратюша Банерджи.

„Ако Пратюша се е самоубила, защо лицето й е издрано и по него има синини? Те се виждаха съвсем ясно върху тялото й. Всички говорят, че уж се е обесила, а медиите в Индия твърдят, че става дума за злополучна любов между нея и Рахул Радж Синк. По време на кремирането и ритуалът, който го предхождаше, ясно се виждаха синините по лицето й. Това са синини, които се получават, когато си ударен по носа и бузите. Едва сега можем да ги видим и да ги снимаме.

Информирахме всички за белезите по лицето й, за късния нощен пост, който е изпратила, преди да бъде намерена мъртва, когато е молела за помощ, да бъде измъкната от тази връзка, за съобщението, което е изпратила на Камай Пенджаби , жена, с която Рахул й изневеряваше. Искахме отговор от къде са следите на лицето, ако се е обесила. Това не беше щастлива връзка, както те я представят. Едно щастливо момиче не решава да се самоубие“, твърдят Гупта и компания, оповестявайки снимките на самоубилата се звезда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *