Кметове, съветници и общественици от област Кърджали на посещение в Брюксел по покана на евродепутата Неджми Али (снимки)

Кметове, общински съветници и общественици са на посещение в Брюксел.
Сред тях са кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман, областният лидер на Младежко ДПС Байрам Байрам, лидерът на ДПС в Момчилград и бивш кмет на общината Акиф Акиф, председателят на Общинския съвет в Крумовград Метин Байрамали, председателят на ОбС на ДПС в Кърджали Мюмюн Али, общинските лидери на МДПС в Кирково, Ардино, Джебел и Крумовград, общински съветници.
Как функционират Европейският парламент, Европейската комисия и Съветът на Европа – отговори на тези и на много други въпроси получиха кърджалийци.
Посещението на групата в белгийската столица бе по покана на евродепутата Неджми Али от ДПС, който е член на Групата на Алианса на либералите и демократите в Европа.
От 31 май до 2 юни кърджалийци имаха възможност не само да усетят ритъма на работа в европейските институции, но и да разгледат забележителностите на Брюксел. Най-впечатлени те останаха от Атомиума. Построеният през 1958 година монумент с височина 102 метра, представлява композиция от 9 стоманени сфери, съединени така, че образуват модел на единична клетка от железен кристал, увеличен 165 милиарда пъти. Кърджалийци станаха свидетели и на атракцията „Вечеря във въздуха”.
24rodopi.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap