Момиченцето грабнало пушката след като… момче „отсвирило” любовната й изповед?!

Подигравка след обяснение в любов. Това била причината 11-годишно момиченце да грабне въздушна пушка и да стреля в школо, разкриха за 24rodopi.com жители на крумовградското село Гулийка, където се разиграл екшънът.

Детето решило да сподели чувствата си към своя съученик по време на занималнята в училищната стая. Те обаче предизвикали подигравателна реакция от страна на момчето. Последвал скандал, който се разрастнал и… детето отишло до дома си, за да се въоръжи и даде урок на момчето.

11-годишна ученичка произвела изстрели във въздуха с пневматична пушка след свада със свой ученик, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Полицаи от РУ-Крумовград проверяват инцидента, който станал на 14 март около 16 часа. По първоначални данни след спор със съученик момичето се прибрало вкъщи, взело оръжието, което не е огнестрелно и е регистрирано по надлежния ред от майка й. Пушката е иззета и е на съхранение в РУ-Крумовград. Проверката се извършва от група „Криминална полиция” и инспектор от Детска педагогическа стая в управлението. Случаят е докладван в Районна прокуратурата в Крумовград и е уведомен Отделът за закрила на детето, се посочва в официалното прессъобщение на полицията.

„Детето е много добро, досега не е имало конфликти с него”, посочи кметът на Гулийка Халил Ахмед.

Момиченцето живее с родителите си в селото. Майката е шивачка, а бащата е безработен.

В школото в Гулийка учат над 100 деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap