Момиченцето, което нахлу с пушка в школо, посещава редовно часове

Момиченцето, което влезе с пушка в школо, за да сплаши свой съученик, посещава редовно занятия в училището. С него са разговаряли социални, както и служители от Детска педагогическа стая. Проведени са били срещи и с родителите на детето. „Касае се за една необмислена детска постъпка. Излишно е да стресираме момиченцето. То много добре разбра, че подобни действия са немислими. Към момента всичко е наред”, посочи директорът на основното училище „Христо Ботев” в село Гулийка, където се разигра неприятната сцена, Ангел Александров.

Както вече писахме, подигравка след обяснение в любов била причината 11-годишно момиченце да грабне въздушна пушка и да влезе школото в крумовградското село.

Детето решило да сподели чувствата си към своя съученик по време на занималнята в училищната стая. Те обаче предизвикали подигравателна реакция от страна на момчето. Последвал скандал, който се разрастнал и… детето отишло до дома си, за да се въоръжи и даде урок на момчето.

Инцидентът стана на 14 март около 16 часа. Пушката, която е с редовно разрешително на името на майката, е иззета и е на съхранение в РУ-Крумовград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap