Най-лъжливият пътен знак в България: Ремонт има, ремонтиращи няма, пътят Момчилград – Крумовград пропада! (снимки)

Това е най-лъжливата пътна табела България – надписът и първият пътен знак не отговарят на реалностите зад завоя. Указателната табела се намира между Момчилград и Крумовград.

„От почти 2 години е така – има 2 табели, които предупреждават, че има ремонт, а ремонтиращи няма. Пътят наистина е в ужасяващо състояние, но нито има работна група, нито следи от такава. Напротив, става все по-зле“, алармират пред 24rodopi.com водачи на МПС, които всеки ден пътуват между Крумовград и Момчилград.
Заради разломите, активирани след проливните валежи, пътят Момчилград-Крумовград е компрометиран от години. Налагаше се и затварянето му, като движението бе пренасочено през обиколния  маршрут рудник Звездел – с.Токачка. Въведено бе и ограничение за МПС с тегло до 5 тона. За временния обходен път, с дължина около 280 м., се наложи от Държавно горско стопанство в Момчилград да предоставят терен от горския фонд.
Свлачищeто продължава да руши републиканския път Момчилград – Крумовград в района на село Звездел, който е основният маршрут за жителите на двете общини.
Какво ни „казват“ пътните знаци, които са от група предупредителни знаци за опасност:
Пътен знак номер А23 “Участък от пътя в ремонт”;
Пътен знак номер А39 “Внимание! Други опасности”;
Пътен знак номер В26 “Забранено е движение със скорост, по-висока от означената“
24rodopi.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap