Намериха семейство за 12-годишно момче в Крумовград

12-годишно момче намери своя нов дом у приемно семейство в Крумовград. На 10 април екипът по приемна грижа, със  Заповед на началника на Дирекция „Социално подпомагане” – Крумовград, настаниха след успешно приключил процес на напасване момчето в утвърдено професионално семейство от Крумовград.

Това е третото настаняване на дете в приемно семейство в общината по Проект “И аз имам семейство”. През месец февруари бяха настанени брат и сестра в друго семейство.

Професионалното приемно семейство ще получава месечно възнаграждение за отглеждане на детето, както и издръжка за покриване на месечните му нужди.

Екипът по приемна грижа в община Крумовград очаква още добри хора, които са съпричастни със съдбата на децата без родители и децата в трудно положение.

„Ние сме убедени, че приемната грижа има бъдеще, защото съпреживяхме щастливите мигове на децата, намерили своето ново семейство. Срещнахме се с хора с големи сърца, които отвориха своя дом за деца от институция и им дариха обичта си.

Ако и Вие желаете да помогнете, можете да ни намерите в Крумовград, бившата сграда на АПК, етаж 3, стая №5″, заявяват от екипа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap