На 27-ми идва Илияна Йотова, на 28-ми – Цецка Цачева и Пламен Манушев

Илияна Йотова, която е подкрепена от БСП за вицепрезидент, ще има срещи с избиратели утре в Кърджали. В 11.00 часа вицето на ген. Румен Радев ще бъде посрещната в Кърджали от жени социалистки. По-късно тя ще разговаря в Момчилград и Крумовград с местни жители. В 19.30 часа Йотова ще присъства на вече станалата традиционна среща със спортисти и спортни деятели от Кърджали в комплекс край града.
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Кърджали в петък. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Кърджали и народен представител Цвета Караянчева и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, както и Красимир Хаджиев – областен административен секретар на партията.
Обиколката ще започне от Черноочене в 10.00 часа. Следват срещи с избиратели в Кирково и Шумнатица, Момчилград, Кьосево.
В 17:25 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Кърджали. Срещата ще се състои в откритата приемна на ГЕРБ пред паметника на Васил Левски.
В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в Кърджали – на площад „Освобождение“ (при лошо време – в театъра) председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент.
Участници в концерта в Кърджали ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.
24rodopi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *