Нелегален превозвач от Крумовград остави пътуващи до Белгия в Германия!

“Неуловимите“ нелегални транспортни превозвачи въведоха нови порядки по линията Кърджали – Белгия.

Вече не карат пътници до посочен адрес в Западна Европа, което беше големият бонус на „бус превозите“, а разтоварват пътници и багаж преди крайната точка и дават указания: Чакай тук, ще дойде колега да те вземе! 
„На 27 юли сутринта потеглих от Кърджали с един от микробусите на Ерхан от Крумовград. Платих 120 евро, като ангажиментът на шофьора беше да ме остави точно на посочен адрес в Белгия. Това е договорът между пътник и транспортна фирма. В момента (14.00 часа на 28 юли) аз се намирам в град Лимбург, Германия. На една бензиностанция, сама, в очакване да се появи друг бус“, разказва кърджалийката Ф. Г., която повече от два часа чака следващия бус на „транспортния бос Ерхан от Крумовград“ на импровизираната „разпределителна гара за крумовградски бусове – бензиностанция“.
„Нямам думи да изразя възмущението си. Всички знаеха, че пътувам за Белгия, а по едно време шофьорът обяви: „Аз няма да пътувам за Белгия“. „Слез, след половин час ще дойде колега да те забере“, това ми каза шофьорът. В момента си говорим и пишем със собственика, който има 3 буса. По точно казано: Аз си търся правата справедливо, а той ме заплашва, че ще ме е.е и ме нарича к.рва. Като се върна след 15 дни в България ще се обърна към институциите“, пояснява пътуващата с перипетии за Белгия кърджалийка.

One thought on “Нелегален превозвач от Крумовград остави пътуващи до Белгия в Германия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap