Нов физкултурен салон в Гимназията по транспорт в Крумовград

Съоръжението е изградено изцяло със средства от бюджета на училището

След като превърнахме едно празно пространство зад професионалната гимназия по транспорт „Христо Смирненски” в Крумовград в малък оазис, сега се сдобихме и с нов физкултурен салон, изграден изцяло със средства от бюджета на училището.

На кратка тържествена церемония Венета Добрева – старши експерт за квалификация на педагогическите специалисти и ФВС в РУО в Кърджали, откри новата придобивка и пожела ефективно и пълноценно участие на учениците в часовете по физическо възпитание и спорт и като общински съветник в ОбС в Крумовград  дари 200 лева лични средства за обогатяване на спортната база.

Радостта ни е голяма, защото вече имаме възможност да спортуваме в свободното време и да поддържаме физическата си форма, тъй като физкултурният салон е оборудван с тенис маси и съвременни фитнес уреди . Оборудването  на салона е в процес на развитие и доизграждане, тъй като през текущата учебна година салонът ще се обогати с нови съоръжения и фитнес уреди, обеща директорът на ПГ по транспорт в Крумовград Николай Георгиев.

Фатма БИРОЛ,  8 клас

Севджан  ХАСАН, 8 клас

Сибел СЕЛЯХТИН, 8 клас

Снимки: Мустафа АХМЕД , 12 клас

от клуба на младия журналист при ПГ по транспорт в Крумовград

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *