Община Крумовград връчиха дарение на 24 деца и ученици пострадали при наводнението във село Каравелово

Община Крумовград връчиха дарение на 24 деца и ученици пострадали при наводнението във село Каравелово

По случай наближаващите Коледни и Новогодишни празници, за да дарят надежда, любов и топла прегръдка на децата от пострадалото от наводненията село Каравелово, г-жа Неждие Акиф – заместник-кмет в община Крумовград и г-жа Карамфилка Тюрдиева – директор на дирекция „Образование и социални дейности“ посетиха селото.

От името на кмета на общината госпожа Себихан Мехмед с послание за надежда и оптимизъм, връчиха дарение на 24 деца и ученици.

Всяко дете получи парична сума от 650 лева.
Посланието за надежда и оптимизъм гласи: „Ако можех да имам едно магазинче с две полички, бих продавал……познайте какво? – Надежда! Надежда за всички. Скъпо семейство, с тази скромна парична сума искам да ви вдъхна вяра, оптимизъм и надежда за по-добри времена. От името на община Крумовград, ви пожелавам, здраве, сили и позитивна енергия, за да преминете през тежкото изпитание, пред което ви изправи природата.“

Паричните средства в размер на 650 лева на дете, с решение на Общински съвет Крумовград са отпуснати за семейства с деца, пострадали при наводнението на 02.09.2022 година в село Каравелово, община Карлово.

От своя страна кметството на село Каравелово благодари на община Крумовград за направеното дарение:

От кметство с.Каравелово и от нас доброволците, едно огромно БЛАГОДАРИМ НА ОБЩИНА КРУМОВГРАД с кмет г-жа Себихан Мехмед и с личното присъствие в кметство с.Каравелово на зам.кмет г-жа Неждие Акиф и Карамфилка Тюрдиева директор дирекция “Образование и социални дейности” Вие наистина ни вдъхнахте вяра, надежда и оптимизъм за, което сме Ви безкрайно признателни.

Дарението, което община Крумовград направи е на обща стойност 15 600 лв. за децата ни от наводнените къщи.

Благодарим Ви от все сърце, ❤️
Нека вселената върне стократно доброто, което сте сторили 🙏
и най вече здраве много късмет 🙏😍❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap