Община Крумовград кани на есенен панаир „Сеид Баба”

Търговците трябва да регистрират временните обекти в Областната дирекция по безопасност на храните в Кърджали

Общинската администрация в Крумовград  обяви програмата си за традиционния есенен панаир „Сеид Баба” 2019. На 4 октомври, петък, от 11 часа в парка ще има концерт на детски самодейни. Половин час по-късно също в парка концерт ще изнесе състав „Кадрие Лятифова” към Театрално-музикалния център в Кърджали.

В 17.30 часа на градския стадион започва концерт на самодейните танцови колективи „Китка”, „Ритмика” и „Жарава” от Крумовград и „Детелини” от село Аврен. След тях на сцената ще се качи  младата поп певица Тита, а в 18.45 часа любителите на поп-фолка ще имат възможност да аплодират изпълненията  на Ивана.

От 24 септември до 5 октомври на градския стадион се провеждат турнири по футбол на малки врати, волейбол, баскетбол, тенис на маса, тенис на корт и шах. Полуфиналът и финалът на турнира по футбол на малки врати ще бъдат на 5 октомври, събота, от 16 часа на градския стадион.

От община Крумовград уведомяват всички търговци, които искат да търгуват с хранителни стоки по време на панаира, че е необходимо да регистрират временните обекти в Областната дирекция по безопасност на храните в Кърджали. На лицата, извършващи търговия с храни в нерегламентирани обекти, ще се налагат санкции по Закона за храните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link