Община Крумовград организира Велопоход на 28 Април

ВЕЛЕПОХОД „ВНИМАТЕЛНИ И ОТГОВОРНИ НА ПЪТЯ”❗🚴🚵🚴

📌На 28 април /четвъртък/ 2022 г. от 13:30 ч. от Градски парк Крумовград
📌МАРШРУТ: „ГР. КРУМОВГРАД – С. ДОЛНА КУЛА, ВОДОПАДА – ГР. КРУМОВГРАД“
📌Спортното събитие се организира с цел повишаване общественото внимание за безопасно движение по пътищата, спазване на правилата за движение по пътищата и предотвратяване на пътнотранспортни произшествия.

Велопохода няма състезателен характер. Могат да участват ученици от VIII до XII клас, техните родители, граждани и гости на общината, всички любители колоездачи.
С цел недопускане на инциденти ще бъде създадена временна организация на движението със съдействие на Районно управление – гр. Крумовград като участниците ще бъдат придружени от полицейска кола.

📌Дата на провеждане: 28 април 2022 г. (четвъртък).
📌Начало на прехода: 13:30 ч. от Градски парк Крумовград (входа), през ул. „Княз Борис“ I, път 59 – с. Горна Кула – с. Долна Кула – Водопада (пешеходен преход) – град Крумовград.

 

Почивка на водопада и време за отдих. Връщане по същия маршрут.
📌Разстояние в километри: 15 километра (еднопосочно).
📌Край на велопохода: 17:30 ч.
📌Отговорници и водачи на групата: Румен Костов – ст. учител в СУ „Васил Левски“ Крумовград, Ердинч Мехмед – мл. експерт в Общинска администрация Крумовград, Исмет Юсеин – мл. експерт в Общинска администрация Крумовград и медицинско лице.

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

❗ За учениците от VIII до XII клас е необходимо предварително записване за участие, чрез подаване на декларация за информирано съгласие от родител в Дирекция „Образование и социални дейности“ при Общинска администрация Крумовград или на имейл obrazovanie_minkrum@abv.bg. Декларацията и правилата ще бъдат достъпни на страницата на Община Крумовград на адрес: www.krumovgrad.bg. Преди старта на велопохода, организаторът е ангажиран да проведе инструктаж и запознае участниците с правилата.

 

Заявление и декларация за информирано съгласие:
Правила:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *