Общинска администрация Крумовград Ви призовава да се включим активно в инициативата на БТВ

„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО”

на 14 септември 2019г. /събота/.

Всеки може да намери своето място в тази кампания, като почисти пространството пред своя дом, тротоара пред блока или градинката до него, пространството до съседната сграда, около институцията, в която работи или любимото си място за отдих.

До 12 септември може да заявите своето участие в Дирекция „ТРБ“, стая 8 на втория етаж и/или на тел.03641/ 20-10 вътр.162, като посочите територията, която ще почиствате, лице за контакт, както и да предоставите информация за броя на участниците.

Общинска администрация Крумовград ще осигури за всички доброволци необходимите чували и ръкавици, които могат да се вземат предварително или в деня на кампанията. Събраните отпадъци трябва да се поставят в чували до контейнерите за битови отпадъци, от където ще бъдат извозвани от специализираните автомобили за сметосъбиране.

Почистването ще започне с начален час 10:00 часа, с пункт за осигуряване на чували и ръкавици – ул. „Трети март” №3 ет.1. – стая на дежурен по общински съвет за сигурност.

Ние вярваме, че кампанията може да бъде успешна, като се включим всички и покажем, че можем да се грижим за чистотата на собствения си град и собствената си община.

За повече информация, относно организация на кампанията може да се обръщате към Гергана Чилингирова на тел.03641/ 71-13 вътр.162.

Нека бъдем отговорни и подкрепим една добра кауза!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *