Огнен ад унищожи лятната дискотека и летния сватбен салон „Queen“

Огнен ад унищожи лятната дискотека и летния сватбен салон „Queen“ на известния момчилградски бизнесмен Ахмед Ахмед – Мамата.

Tази нощ, малко след 1 часа, е пламнала нефункционираща в момента дискотека в района на спирка „Джебел”. Екипи на пожарните служби на Момчилград и Кърджали са били изпратени да потушат пожара. Изгорели: 150 кв. м покривна конструкция, 4 хладилни витрини, озвучителна техника. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград е извършила оглед на мястото на произшествието. Причините на пожара ще се изясняват от разследващ полицай в хода на досъдебното производство за палеж, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.

Комплексът е на Мамата, разкриха пред 24rodopi.com запознати с делата на момчилградчанина, който преди години стопанисваше заведения и в Кърджали. Ахмед стана известен след участие в популярно предаване по турска телевизия, в което спечели автомобил.

„Има умисъл в пожара. Някой е искал да унищожи заведението и е постигнал целта си. От месеци в заведението няма ел. захранване“, разкриха запознати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *