От бира на бира и… юмруци, ритници и счупена ръка

От заведение на заведение, от бира на бира и накрая юмруци, ритници и счупена ръка. Историята на един побой в Родопите, тръгнал от една наглед безобидна обстановка на напоително туширане на стреса…

Крумовградчанин ще трябва да плати глоба в размер на 1000 лева за нанесена телесна повреда на свой съгражданин.

Потърпевшият Г.А. излязъл в родопския град със свой авер. Двамата изпили по две бири в местен дюнер. След това влезли в заведение в центъра, където опънали по още една. Последвала визитация и на още една кръчма за по още една бира. След това се разделили, а Г.А. се върнал към предходното заведение. Там срещнал две лица. Единият познавал по име, а имали и общ познат. Именно темата за общия авер предизвикала гневна реакция от страна на другата компания. Г.А. излязъл от заведението, но след 50 метра бил застигнат на улицата от двамата мъже на 28 и 33 години. Те започнали да му нанасят удари с ръце и крака. Един от биячите-И.Б., го подсякъл с крак, а при падането 34-годишният крумовградчанин си счупил ръката. Двама мъже от съседни заведения са намесили, за да спрат канонадата от удари. Била извикана и полиция.

Месеци по-късно един от биячите бе признат за виновен, освободен от наказателна отговорност, но пък му бе наложена глоба в размер на 1000 лева.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap