Поздравителен адрес по случай празника на града 6 Октомври

Уважаеми съграждани, госпожи и господа,
Приемете искрените ми поздравления по повод Деня на община Крумовград –6 октомври!


Този ден и панаирът „Сеид баба“ в началото на всяка есен, са празниците, които отразяват нашето многообразие и емоции, празниците, които ни обединяват.
През настоящата година, посрещаме празничния ден, в условията на пандемия, без присъщото оживление в града, без пъстри сергии, весели въртележки и богата културна програма, но с вълнение и признателност за съграденото през годините, за традициите, на които се опираме и които пазим.

Нашите предшественици са работили така, че община Крумовград да я има и да пребъде във времето. Днес е поверена на нас, техните наследници. Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и подреждаме града и общината, в които сме родени или сме избрали да създадем дом и семейство.

С общи усилия, благодарение на съвместната работа на администрацията, на Общинския съвет, на институциите, бизнеса, на инициативността, енергията и волята на гражданите, вървим ръка за ръка, успяваме да реализираме проекти, които ни носят позитиви за добро бъдеще.

Благодаря на всички, които с воля, надежда и с труда си допринасят за развитието и просперитета на община Крумовград!

На младите хора пожелавам да съхранят своя устрем и да следват завещаното от дедите, защото бъдещето на община Крумовград са те, децата ни, които живеят тук и тези, които дори далече от тук си спомнят за родното място с богата история, култура и традиции, даващи им повод за гордост и самочувствие!

Уважаеми съграждани,
Нека бъдат благословени дните на всички, които са свързани с община Крумовград!
Нека да успяват добрите дела и начинания! И нека вяра и надежда да носят онази искра от позитивизъм и енергия, които да ни дават кураж и увереност да продължим да работим за община Крумовград!

Желая Ви от все сърце, никога да не прекъсва онази здрава родова нишка, която ни обединява, която всяка есен ни събира на празник в родния край, защото човек без родова идентичност не може да бъде гражданин на света!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
СЕБИХАН МЕХМЕД
Кмет на община Крумовград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap