Право на отговор по публикация Кражба на пари и портмонета от физкултурния салон в СУ Васил Левски

Във връзка със публикация на сайта ни от 12.02.2019 – Кражба на пари и портмонета от физкултурния салон в СУ Васил Левски,  даваме право на отговор на засегната страна.

На 12.02.2019 година на сайта Ви беше публикуван материал относно „кражба на пари и портмонета в салона на начален етап в СУ „Васил Левски“ – гр. Крумовград.“
Така представената информация не беше достоверна и коректна. Създаденото от текста впечатление за системност и мащабност на престъпно деяние предизвика родителски и граждански отзвук. Това води до уронване на престижа на институцията и авторитета на учителите, работещи в нея, в общественото пространство.
Какво се случва всъщност?
След провеждане на час по физ. възпитание и спорт беше установена липса на монета от 2 лева и ключодържател на 1 ученик. Липсата не винаги се идентифицира с кражба, а дори и да се установи като такава, не би следвало единичен случай да се представя като постоянно случващо се явление. За изясняване на случилото се бяха предприети своевременно адекватни мерки от страна на ръководството и педагозите в училище.
Въпреки че „новината“ вече не достъпна за читателите на Вашия сайт, очакваме да постъпи НЕЗАБАВНО опровержение на невярното съдържание с цел изчистване името на училището, което е в навечерието на своя патронен празник. В момента се провеждат много мероприятия с ученици и родители, които определено заслужават по-голям медиен и обществен интерес.
Станка Михайлова –
зам.-директор по учебната дейност
в СУ „В. Левски“ –
гр. Крумовград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap