Роднини на загиналото бебе изригнаха: Местан ще подкупи всички, той е идиот, престъпник!

Бащата на детето Юсеин Тефик заяви, че е карал със скорост между 90 и 110 км/ч при инцидента

Близки на загиналото бебе при тежката катастрофа с лидера на ДОСТ Лютви Местан край Маказа изказаха мнение, че депутатът не е спрял на знак „Стоп“ и по този начин е възникнал смъртоносния инцидент. Те също така набедиха Лютви Местан, че не е помогнал след катастрофата.
Какво да кажа за този идиот, той е престъпник, уби малката. Народът трябва да ни помогне. Бих искал най-голямото наказание за този човек – да влезе зад решетките. Как ще стане, държавата ще реши. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Джевдет Али, дядо на бебето, загинало при катастрофата с лидера на ДОСТ Лютви Местан.
Вярвам, че ще има справедливост, законите трябва да са еднакви за всички, добави Али.
Лютви Местан е имал видимост, не е спрял на стопа, минал е директно и е станало произшествието. Разбира, че е виновен, защото не е спрял на знак „Стоп“ – значи не знае закона. На мястото има добра видимост, всичко се вижда, заяви Джевдет Али.
„Не че не знае закона, но подкупва хората. Аз като шофьор мога да обясня. На мястото има много добра видимост, но не е искал да спре, не е искал и да помогне на хората, заяви друг близък на почерненото семейство. Притесняваме се, че ще подкупи всички свидетели – има пари, има мощ и ще ги подкупи. Съдът решава всичко, вярваме на решенията му, но който му е дал книжката, да се случи на някой негов роднина същото и тогава ще разберат, заяви мъжът.
Бащата на детето Юсеин Тефик заяви, че е карал със скорост между 90 и 110 км/ч. „Дъщеря ми не е в състояние да стане. Искаме да я вдигнем накрак. Вчера бе изписана от болницата в Кърджали за погребението. Той е идиот, престъпник“, разстрои се дядото на загиналото бебе, визирайки Лютви Местан.
Близките на пострадалото семейство настояват главният прокурор да поеме разследването на случая. Посочиха, че се опасяват, че Местан има намерение да напусне страната.
„Притесняваме се, че ще подкупи всички. Има пари и мощност и ще ги подкупи. Ако има държава, трябва да има закони за всички нас. Вярваме на съда, че е решил правилното, но дано на тях не им се случва никога това. Никой от близките на Местан не ни е звънял. Той много добре знае, че народът е зад нас. Каквото и да се опитат да направят, народът е зад нас“, споделиха още те.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *