Ротарианци от 3 държави се събират за 20 години Ротари клуб в Кърджали

Двадесет години от своето създаване ще чества най-влиятелната и една от най-старите хуманитарни неправителствени организации в Кърджали-Ротари клуб. Ръководството е замислило серия от прояви като кани на тях не само представители на обществеността от Кърджали, но и много гости от цялата страна. Една от идеите е да се популяризира града ни и неговите забележителности.
Ключова проява на честванията ще бъде семинарът под наслов „Лидерство и публичен имидж”. Той ще се състои на 1 октомври в конферентната зала на хотел „Кърджали” и в него ще се включат лектори и ротарианци от цялата страна. Предвижда се регистрацията за форума да започне в 11,30 часа, а той да приключи в 18,00 часа. Приветствия към участниците ще поднесат дистрикт гуверньорът за България Димитър Димитров, кметът инж.Хасан Азис и президентът на Ротари клуб-Кърджали Себахатин Гьокче.
Очаква се голям интерес към семинара, тъй като той е без аналог в дейността на Ротари в страната досега, сподели Себахатин Гьокче. Той посочи, че за участниците, предимно гости от страната, е предвидена богата сутришна програма, включваща запознаване с историческите забележителности в Кърджалийско.
Организаторите планират празничните прояви да започнат на 30 септември. Предвидена е среща на дистрикт гуверньора Димитър Димитров с кмета Хасан Азис. В срещата участие ще вземат и членове на Борда на клуба. Подготвя се и опознавателна визита в Областна администрация. В 17,00 часа дистрикт гуверньорът Димитър Димитров ще има среща с целия Борд на Ротари клуб-Кърджали и с представители на младите хора от Интеракт и Ротаракт клубовете. От 18,00 часа всички ротарианци от Кърджали и Димитър Димитров ще разговарят с кмета Хасан Азис по актуални въпроси.
На 1 октомври е предвидена и празнична вечеря. Очакват се гости от Гърция, Турция и страната.
24rodopi.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap