Серийният крадец Исмет влезе в магазин и … захапа собственичката, за да избяга! Вече е в затвора

Районна прокуратура-Крумовград внесе в съда обвинителен акт спрямо Исмет И., на 23 г., за това, че при условията на продължавано престъпление, чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот, е направил опит да отнеме чужди движими вещи от владението на другиго, с намерение противозаконно да ги присвои, като опитът е останел недовършен, поради независещи от дееца причини и за това, че чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот, е отнел чужди движими вещи от владението на собственика, като кражбата представлява опасен рецидив. Това се казва в съобщение на пресцентър на Апелативна прокуратура.

23-годишният Исмет И., на 23 г., е предаден на съд за това, че на 2 октомври 2016 г. в Крумовград, влязъл в помещение към магазин за промишлени стоки,  след като скъсал предпазната мрежа на прозореца. Той  преминал през коридора. Стигнал до търговско помещение, където собственичката на магазина съхранявала 600 лева. Тя го видяла и попитала какво прави в помещението, а той й отговорил, че търсел пари и поискал цигара. След това опитал да избяга през прозореца, но свидетелката го подгонила и настигнала.  Исмет И. я захапал за лявата ръка, успял да се отскубне и избягал, като по-късно е  задържан от полицията.

Исмет И. е предаден на съд и за това, че на същата дата  в Крумовград, от кафе – аперитив, пак след като скъсал предпазна мрежа на прозорец, е отнел пари, мобилни телефона и алкохол. След това отново излязъл през прозореца и се прибрал в дома си. Исмет И. е бил осъждан многократно за кражби.  Последното наказание е изтърпял на 21 септември 2016 г., когато е бил освободен от затвора.

 

В момента Исмет И. е с наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ и се намира в затвора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *