СОУ Васил Левски посрещна новата учебна година (снимки)

С усмивки и слънчево настроение започна новата учебна за всички ученици, учители и служители на Иновативно СУ “Васил Левски“ – Крумовград, които отново прекрачиха прага на своето училище с надежда и любов.

Официални гости на откриването бяха Лиляна Друмева – народен представител, Себихан Мехмед – кмет на Община Крумовград, Радостина Пашова – председател на Обществения съвет при СУ “Васил Левски“ – Крумовград,  началникът на общинска служба „Земеделие и гори“ и общински съветник – Асен Тюрдиев, Станка Паскалева -директор на детска градина “Митко Палаузов“ – Крумовград и Десислава Дончева -родител на първокласник.

Кметът на общината Себихан Мехмед поздрави присъстващите и им пожела техните очаквания да се превърнат в реалност, водени от опита и мъдростта, събрани в едно.

На първокласниците пожела много здраве, весели приятели и много знания. Призова родителите да бъдат заедно с тях и с всеотдайните им учители. Пожела на всички да имат надежда, която да съпътства дните им и тя да ги води  към по-добро. Първокласниците получиха книжка – подарък от кмета на Община Крумовград.

Снимки: 60Framez

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap