Талантите на СУ “Васил Левски“ в Крумовград се изявиха пред патронния празник

От няколко години с ентусиазъм и упоритост се наложи една традиция в Средно училище „Васил Левски” – Вечер на талантите. Тя черпи енергия от духа на изявите, посветени на Апостола и е по повод на 19 февруари – патронния празник на училището.

Водещите бяха Магдалена и Васил.

На сцената се изявиха рецитатори, актьори, музиканти, певици, танцьори . Началото на вечерта поставиха учениците от ХІ“е“клас с ръководители Карамфила Милчева и Христо Михайлов, които представиха рецитал от стихове за Васил Левски. От І“в“клас също рецитираха стихове под ръководството на своите учители-Надежда Арсова и Анка Топалова. Вълнуващо бе и изпълнението на малката Бейза от ІІ“а“ клас.

Учениците от четвърти клас изпълниха „Танц на миньоните” с ръководители Кичка Арнаудова, Здравка Терзиева, Бояна Янкова и Фанка Огнянова, а учениците от втори клас забавляваха публиката със забавни стихчета на английски език с ръководител Анка Иванова.

Младите таланти на музикален клуб „Карамфилче” -Айча Ферад и Красимира Карамфилова завладяха присъстващите с песента „Мечта за изгрева”, а талантливите танцьори с ръководител Митко Карамфилов накараха всички да се разкършат с един корейски танц. Вечерта продължи на музикална вълна с един „Екорап“ с ръководител Кръстина Йорданова и танца „Танцувайте с нас” в изпълнение на ученици от І“ в“ клас с ръководители Надежда Арсова и Христина Бекярова.

Децата от ІІ“а“клас с ръководител Даниела Бояджиева ги накараха за кратко време да си изплетат по един чифт чорапи с песента „Седнало е Джоре“. Северняшки танц „Стамена” представи танцов състав „Пъстра китка” с ръководител Йорданка Мамирева.

С талант и труд невероятните актьори от ІІІ“б“ клас с ръководители Николина Иванова и Мария Димитрова представиха драматизацията „Сливи за смет”. Една „Съвременна история за баба, внуче и компютър” представиха талантливите актьори от ІV“а“ клас с ръководители Здравка Терзиева и Фана Жекова.

Изпълненията и на малките, и на големите таланти спечелиха аплодисментите на публиката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap