Топмоделът Кристина Несторова ще води шоуто „Мис Родопи 2016“ – Легендата за Орфей“

Кристина Несторова, един от най-известните топ модели на България, ще води конкурса „Мис Родопи 2016“ – Легендата за Орфей“.

Страхотен мултимедиен спектакъл подготвят  Община Кърджали, Модна агенция “Визаж” и Глобал ивентс на 15 юли – петък. Регионалният исторически музей пък ще бъде домакин на националния конкурс – спектакъл “Мис Родопи 2016” – “Легендата за Орфей”. В близо двучасовото интерактивно шоу ще вземат участие близо 50 човека.
Водещата Кристина Несторова е едно от най-интересните и разпознаваеми лица на агенция „Визаж“. От дебюта й през 2001 година (в ревю на дизайнерката Жени Живкова) до сега, не спира да снима каталози, рекламни кампании и да дефилира на най-големите модни събития в България. Има сериозна кариера на модел и в чужбина. Работила е предимно в Италия, Гърция, Япония, Китай, Тайланд, Тайван, Филипините, Малайзия, включително е участвала в ревю на Valentino. В портфолиото й влизат кадри от кампания на Fashion Days, разпространявана във всички страни, в които модния портал присъства.
През последните години името й нашумя около участието й в телевизионния
формат “Къртицата” по TV7 и след създаването на нейната лична модна марка
“314”.
На 15 юли кърджалийци ще видят ТОП МОДЕЛИТЕ на България в един много различен и завладяващ спектакъл. Специален гост ще бъде звездата на Ку-Ку бенд – Борис Солтарийски, както и момичетата от New Ex Dance и фолклорна формация –”Каба Кабайдалии”и др.
Организаторите подготвят невиждано по своите мащаби шоу, като за целта екип от над 100 души участва в подготовката на спектакъла. Ще бъде изградена специална сцена с тегло над 25 тона.
Всички , които успеят да се сдобият с покани за шоуто, ще имат възможност да видят и специално създадените за събитиeто кратки филми за “Легендата за Орфей”.
Репетициите започват на 12 юли, когато под ръководството на хореографа на Мис България – Боян Караиванов, момичетата започват своята подготовка за шоуто.
24rodopi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *