Трагедията в Аврен: Липса на покритие на мобилни оператори забавило спешните екипи!

Липса на покритие на мобилните оператори забавило медицинския екип, който бил повикан заради ужилената от пчели жена в Аврен.

Кошерите на фамилията се намирали в местност край селото, където връзката се губила. Това забавило много свекъра на 32-годишната жена, който тръгнал да търси помощ.


Както вече писахме, млада жена почина след ужилване на пчели. Инцидентът е станал в събота в крумовградското село. 32-годишната е получила алергичен шок, починала е на място, преди да дойде екип на Спешна помощ от Крумовград.

„Жената е снаха в селото, живее със семейството си в Момчилград. Гледаха пчели, имат няколко кошера. При работа край пчелините е последвало ужилване. Прилошало й и умира на място. Лекарите посочиха, че става въпрос за алергичен шок“, посочиха за 24rodopi.com жители на селото.

Трагедията в Аврен е огромна. Ужилената от пчели жена в крумовградското село е починала пред очите на цялото си семейство, включително и детето си.

Кошерите на семейството се намират в местност край Аврен, в която обаче няма обхват на мобилните оператори. Това е затруднило свекъра на жената, който е подал сигнала до 112, твърдят местните жители.
Фамилията от години се е занимавала с отглеждане на пчели, местните не знаят каква е причината за инцидента.

„Повикаха ме съседи, за да отида на място и успокоя пчелите. Когато пристигнах, линейката вече бе там. Жената бе починала и покрита с одеало, а пчелите се бяха успокоили“, разказа пред екипа ни възрастен жител на Аврен, занимаващ се с пчеларство от десетилетия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link