Трагедията в Момчилград е огромна: Мъртвото момиченце Дамла, намерено от майка си с тиксо на устата?

„Убили са „слънчицето“, разплака се жена, която е разговаряла с майката на 7-годишното дете;

„Преди да тръгне на нощна смяна, майката заключила вратата веднъж. На сутринта обаче завъртяла ключа два пъти“, твърдят местни жители

Мъртвото 7-годишно момиченце, чийто труп беше открит тази сутрин, между 6.30 и 7.00 часа, от майка му, било с тиксо на устата. Това разкриха за 24rodopi.com съседи.

Както първи 24rodopi.com писа, труп на момиченце на 7 години бе открит тази сутрин в апартамент на 3-ия етаж в жилищен блок “Слава” в центъра на Момчилград.

Безжизненото тяло на дъщеря си открила майката С. М., която се прибрала от нощна смяна в „Теклас-България“, която фабрика се намира на около 10 км от Момчилград.

На тръгване от апартамента снощи, тя заключила външната врата с едно завъртане на ключа. На сутринта й направило впечатление, че се наложило двойно завъртане на патронника и едва тогава вратата се отворила.

Бащата на момиченцето се намира в чужбина. Малката Дамла имала и по-голям брат, но пък той се намирал в Турция.

„Убили са малкото „слънчице“. Така я наричахме. Не можете да си представите колко красиво лице имаше“, разплака се жена от съседен блок. Тя е разговаряла с майката на Дамла, която заявила, че дъщеря й лежала върху леглото, но устата й била запушена с тиксо.

Разследващите работят по версията за убийство по особено жесток начин.

На този етап от прокуратурата и полицията не дават информация. Тялото е транспортирано в Кърджали за аутопсия.

На входно-изходните артерии на Момчилград има засилено полицейско присъствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link