Трагедия в Кременец! Психично болен уби с брадва 77-годишна жена и се заключи в къщата си

Убиецът се заключил в къщата си и за извеждането му е изпратено  специализираното тактическо звено за бързи действия на РУ-Кърджали

Полицията в Момчилград разследва тежко престъпление в село Кременец.

Сигнал за намерена мъртва 77-годишна жена в момчилградското село Кременец е подаден тази сутрин на тел.112 в 10.30 часа, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. На мястото на произшествието незабавно са пристигнали директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов, окръжният прокурор Желязко Стефанов, прокурор Бонка Василева, разследващ полицай и дежурна оперативна група за извършване на оглед. По трупа на възрастната жена били открити следи от насилие.
При организираните издирвателни действия е задържан 48-годишен мъж от същото село. Той се заключил в къщата си и за извеждането му е изпратено специализираното тактическо звено за бързи действия на РУ-Кърджали. Операцията е приключила за минути и мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Момчилград. Образувано е досъдебно производство за убийство. Работата по случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура в Кърджали.
48-годишният мъж е с психически отклонения, лекуван е в Психиатрична клиника, разкриха за 24rodopi.com местни жители.
Старицата била ударена няколко пъти с брадва по главата.
“След убийството се заключил в къщата. Казвал, че ще се самоубие. Психолог на полицията разговаряше с него”, разказаха жители на Кременец.
Селото е почти обезлюдено. На последните местни избори кметът бе избран само с 8 гласа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap