Третокласниици научиха много от урока “Живеeм заедно – празнуваме различията. В очакване на Рождество Христово – Бъдни вечер”

Учениците от СУ “Васил Левски” в Крумовград се срещнаха с нови приятели от Неделното училище към храм “Св. Успение Богородично” в  Кърджали

Наближава един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово. В продължение на 3 седмици третокласниците  от СУ “Васил Левски” в Крумовград, които работят по иновация “Ние в XXI век”, направление “Толерантност и етнорелигиозен диалог”, се подготвяха за иновативният урок на тема “Живеeм заедно – празнуваме различията. В очакване на Рождество Христово – Бъдни вечер”.

За тази цел те научиха най-хубава приказка за най- хубавото и добро дете – Иисус и най-добрата и свята майка на света  – Мария. Изработиха с много старание и желание и Рождественската сцена и всичко това представиха на своите нови приятели от Неделното училище към храм “Св. Успение Богородично” в  Кърджали.

В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае много доброта, хармония в семейството, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link