Ученици от ПГ по транспорт в Крумовград с отличие за работата си във Валенсия

Проектът им “Европейско партньорство чрез мобилност”, реализиран в испанския град, заслужи сертификат и плакет за качествено изпълнение

През 2019 г. Центърът за развитие на човешките ресурси в София чества 20 години от създаването си. За да отбележи своя юбилей, на 6 декември  бе  организирана конференция на тема „20 години Център за развитие на човешките ресурси – „Еразъм+ – Changing lives, Opening minds“. Участие в конференцията  взеха  еврокомисарят по иновациите и младежта  Мария Габриел, вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на образованието и науката  Красимир Вълчев, министърът на младежта и спорта  Красен Кралев и изпълнителният директор на ЦРЧР  Петьо Кънев.

Администрираният от ПГ по транспорт „Хр. Смирненски“ в Крумовград  проект с номер 2018-1-BG01-KA102-047274 и заглавие „Европейско партньорство чрез мобилност“, реализиран в град Валенсия, кралство Испания,  бе отличен, за което получихме сертификат и плакет за цялостно качествено изпълнение на проекта.  Дейностите, които извършваха учениците  в авторемонтните сервизи на град Валенсия, надградиха, разшириха и усъвършенстваха техните знания, умения и компетентности.  Опитът, който учениците получиха по време на практиката, и работата им в мултикултурна среда ще допринесът за увеличаване на  техните шансове за успешна реализация в професията и конкурентността им на европейския пазар на труда.

 

Гьокчен КАРАГЬОЗ , 11 клас

Снимка: Мустафа АХМЕД , 12  клас

от клуба на младия журналист при ПГ по транспорт в Крумовград

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *