Ученичка припада на улицата след уиски и водка

Отнесе го продавачката в магазина, децата „празнували”

Ученичка колабира след като пила водка и уиски навръх рождения си ден. Запоят бил организиран от тийнейджърката, като компания й правили две нейни приятелки. Място за купона пък станал кооперативния пазар в Крумовград

.

Непълнолетните купили алкохола от магазин в централната част на родопския град. Рожденичката се сдобила без проблем с бутилка от 700 мл. уиски и 200-милилитрова бутилка водка. Запоят започна край сергиите на пазара, а малко след това рожденичката А. се почувствала зле. В този момент баща й се опитал да я потърси по телефона. След като никой не му вдигнал, родителят се качил в автомобила си и започнал да обикаля. Малко по-късно открил дъщеря си в неадекватно състояние в района на тържището. Веднага я откарал във филиала на спешна помощ, откъдето транспортирали момичето в болницата в Кърджали. След направени мнипулации състоянието й се подобрило и детето било освободено за домашно лечение.

Полицията веднага се заела със случая, както и от агенцията за закрила на детето. Бил установен магазинът, от който алкохолът бил закупен, както и продавачката, дала бутилките на непълнолетните без да им поиска лични карти. Магазинерката отнесе акт в размер на 2000 лева. След обжалване на санкцията в съда, тя бе потвърдена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap