Целият ъндърграунд на Кърджали е зад граница… „Мафията от Махалата” превзе Хага!

„Няма ги тука. Всичките бандити са в затвора или там, зад граница. Мафията си тръгна”, казва с усмивка възрастен жител на кърджалийския квартал „Боровец”. Говори за хард ъндърграунда на областния родопски град.

Кърджали от години е в дъното на класацията „Престъпност” в страната. Челната позиция в графата „Спокойствие” се дължи, както на добрата работа на органите на МВР, така и на миграцията.

Едни от най-големите бандити на Кърджали вече вършеят в Западна Европа.

„Махалата се пресели в Хага. Всички кримки са тук. Д.М., Х., К… В парковете буквално не може да се чуе холандска реч. Говори се на български, турски, цигански. Едни от „големите герои” от града вече „работят” на холандска земя. Д.М. организира трафик на момичета от гетата към Холандия и после в Швейцария. Много други „образи” са в Хага. Занимават се с всякакви далавери, дрога, кражби, проститутки”, разкриват за 24rodopi.com нашенци в един от най-големите градове в Холандия.

Както вече писахме, част от ъндърграунда на Кърджали си заплю и датската столица Копенхаген. Причината – легализираната марихуана в квартал „Кристияния”. Там родни престъпници „бръмчат” на грабежи, трафик на проститутки…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link