Юсеин Хабиб ще води младежите на ДПС в Крумовград

26-годишният Юсеин Хабиб е новият председател на общинската организация на Младежкото ДПС в Крумовград за следващите три години.

Той бе избран на поста единодушно на Осмата редовна общинска отчетно-изборна конференция. На форума присъстваха 65 делегати. Младите депесари си избраха и нов Общински съвет от 15 души.

Гости на конференцията бяха областният председател на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, кметът на община Крумовград Себихан Мехмед, областният лидер на Младежко ДПС Байрам Байрам, председателят на общинската организация на ДПС в Крумовград Метин Байрамали, председателят на местната женска структура на ДПС Лейла Караибрям.

Юсеин Хабиб благодари на делегатите за оказаното доверие. „За мен е чест и гордост да приема тази отговорна длъжност. Ще работя с колективното тяло на общинската младежка организация за активния обществено-политически живот на територията на общината. Ще дам всичко от себе си!”, заяви Хабиб непосредствено, след избирането му на ръководния пост.

Досегашният председател на Младежката общинска структура на ДПС в Крумовград Айхан Курт направи отчет за дейността на организацията за периода 2016-2020 година. Той благодари на екипа за съвместната работа и уточни, че няма да се кандидатира за нов мандат, защото вече е на 36 години, а според правилника за организацията и дейността на Младежко ДПС, член може да бъде всеки на възраст до 35 години.

Областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан поздрави присъстващите делегати от името на Областния съвет на партията. „Вие, младите хора, сте потенциалът и бъдещето на ДПС. Във вас е товарът, с който през следващите години Движението за права и свободи ще достигне ново ниво на развитие. Работете с мерак! Само тогава, когато се работи с желание, успехът се постига много лесно“, с тези думи се обърна към младежите областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан.

„Вие трябва да бъдете нашите вестоносци на територията на цялата община.

Аз вярвам и разчитам на вас“, заяви в своето приветствие кметът на Крумовград Себихан Мехмед.

Областният председател на Младежко ДПС Байрам Байрам пожела успех на новото ръководство на младежката организация на партията. „Взимайте мъдри решения! Изградете се като експерти на партията!“, заяви Байрам.

Общинският председател на ДПС в Крумовград Метин Байрамали призова младежите да бъдат единни и сплотени. „Всеки, който е работил за каузата ДПС от сърце си е намерил във врмето мястото си в семейството на партията. Така е било и така ще бъде и в бъдеще“, подчерта Байрамали.

24 души бях избрани за делегати на Областната младежка конференция на партията, която ще се проведе на 29 март.

Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link