1700 ученици в Крумовград започнаха новата учебна година

С тържествен ритуал бяха посрещнати в училище учениците от I, V и VIII класове на най-голямото учебно заведение в общината – СУ „В.Левски“, където ще се обучават 993 ученика.


За първи път днес, училищното звънче прикани в клас 150 първокласници от общината. Всички първокласници получиха подарък- книжка с послание от кмета на общината Себихан Мехмед: „…да бъдат здрави, да открият красотата на познанието, да не губят детския си ентусиазъм и силната си вяра в успеха!“.

Гости на тържеството бяха: Неждие Акиф-заместник-кмет на община Крумовград,
Лейля Исмаил-директорЦПЛР-ОДК- гр. Крумовград, Станка Паскалева -директор на детска градина „Митко Палаузов“-Крумовград, Ани Иванова-председател на Съюза на ветераните от войните-гр.Кърджалии Петя Баткова-родител на първокласник.

С пожелание за здраве и нови успехи директорът на СУ „Васил Левски”, Цветан
Терзиев, откри новата учебна година като се обърна към всички присъстващи ученици, учители и родители: „Благодаря ви, че търпеливо и находчиво пред своите компютри, лаптопи,таблети и смартфони очаквахте вашите електронни уроци, решавахте поставените задачи от вашите учители.

Показахте завидни резултати от положените усилия.Бъдещето е на знаещите и можещите.Огромни благодарности за хората, без които не бихме могли да постигнем очакваните резултати-родителите на нашите ученици.Благодаря на учителите за положените усилия през изминалата тежка за всички ни учебна година, която приключи с обучение от разстояние в електронна среда.

Благодарим ви за показания професионализъм!Нека отново да покажем, че прилагането на новите технологии в обучението води учениците към по-големи успехи. Нека разкрием в по-голяма степен творческия си потенциал за ефективен образователен процес.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap