Moules Mariniere, Labskaus… в „Москва” разхождат клиентите из цял свят

Mozzarella salat, Labskaus или Moules Mariniere изкушават в менюто на новооткрития ресторант „Москва” в центъра на Кърджали. Тези и още десетки ястия и специалитети се приготвят от едни от най-добрите специалисти, натрупали своя стаж в цяла Европа.
„Предлагаме световни ястия и салати с качествена подготовка. Част от продуктите се доставят от Гърция, Турция и други европейски държави. Залагаме на свежестта и качеството. Всичко останало идва от ръцете на майсторите в кухнята. Каним кърджалийци да дойдат и опитат от най-добрите образци в европейската и световна кухня”, заяви за 24rodopi.com мениджърът на заведението Али Юресин.
Припомняме, че емблематичният за Кърджали ресторант „Москва” отвори отново врати на 16 септември с променена визия и меню. То е изпълнено със специалитети от цял свят. Акцентът е върху средиземноморската кухня, а изкушенията са от Италия, Гърция, Испания, Турция и разбира се България. Наред с италиански пици, могат да се похапнат и морски специалитети по гръцки. „Москва” предлага десетки вида вина и за най-изтънчения вкус, а почитателите на бирата могат да избират от над 18 вида.
24rodopi.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap